Sprängning

Användbara länkar

Sprängning

När det kommer till ”bergsprängning” framgår det klart och tydligt av namnet vad det är man gör för något. Närmare bestämt handlar det om bortsprängning av berg. Bergsprängning är en metod som med hjälp av sprängämnen bestående av olika kompositioner och prestandaegenskaper ska hjälpa till att spräcka i eller mot berg.
spräckning och sprängning

Bergsprängning är en metod som med hjälp av sprängämnen bestående av olika kompositioner och prestandaegenskaper ska hjälpa till att spräcka i eller mot berg. Syftet är att lossa på berg från ursprungliga läge även kallat losshållning. Bergspräning kräver gedigen säkerhet och precision.

 

Säker bergsspränging hos oss

Vi är experter inom bergsprängning med flerårig kunskap och erfarenhet. Vår personal är välutbildade med hög kompetens. Med rätt kunskap och utrusning hjälper vi både företag med också privatpersoner på ett effektivt sätt. Beroende på era behov skräddarsyr vi lösningar. Vi ser till att göra rätt riskbedömning, borrplan och laddplan. Detta för att arbetet ska genomföras på bästa möjliga sätt.

Vi hjälper dig!