Om oss

Vi arbetar brett med alla vanligen förekommande typer av markarbeten och gör både små och stora insatser.

Våra tjänster

Offertförfrågan

Vill du veta mer går det bra att göra en offertförfrågan eller kontakta oss direkt.

Om oss

Svenska Schakt & Bergshantering AB (SS/B) är ett mindre, Gnastabaserat företag som huvudsakligen betjänar privat- och företagskunder med olika typer av markarbeten i Stockholmsområdet och Södermanland. Vi är ett kunnigt, rutinerat och väl sammansvetsat specialister och kan visa upp en mycket stark ekonomisk utveckling sedan starten 2014 idag med en omsättning på 34 miljoner och förväntas omsätta 50 miljoner år 2020, vilket är resultatet av ett väl fungerande koncept som bygger på nära samarbeten med våra kunder, en förmåga att snabbt kunna skifta fot vid ändrade förutsättningar, konkurrenskraftiga erbjudanden samt nöjda kunder – som uppskattar  trygga, säkra och pålitliga leveranser i form av ett pålitligt utförande, funktion och punktlighet – som är våra viktiga ambassadörer.

Vi arbetar brett med alla vanligen förekommande typer av markarbeten och gör både små och stora insatser inom grävning, schaktning, dränering, husgrunder samt olika former av sprängning och spräckning av stenar och berg. För att nämna några av de tjänster vi erbjuder.

Genom att löpande se över och komplettera vår maskinpark ser vi till att minimera stopptiderna och klara utmaningar som verkligen kräver rätt utrustning. Att vi stolta är stolta över våra arbetsverktyg är givetvis ingen hemlighet, men för dig som kund innebär fungerande maskiner en liten extra trygghet och du kan lita på att jobbet kan bli utfört – till rätt pris och i tid.

Ring oss så diskuterar vi ditt projekt och guidar dig rätt samt hittar ett upplägg som känns rätt utan att bli för utdraget, omständigt eller kostsamt.